Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ijslander Paard : Ijslands Paard In De Sneeuw Van Elisa In Iceland Op Canvas Behang En Meer

Het Ijslandse Paard Hestar Kraftur Coaching
Ijslander Paard

Het lijkt het nauwst verwant aan de inheemse paardenrassen van scandinavië en paardenrassen op de britse eilanden. Ook werd hij ingespannen voor de kar en de slee gebruikt. Een typische ijslander is zelfstandig, werklustig, sensibel en vriendelijk. De ijslanders die wij in de verkoop hebben staan vindt je onder het kopje te koop. Het ijslandse paard is zuiver gefokt als alle voorouders terug te voeren zijn op ijsland. In mijn geval gaat dat echter niet op. De kuddegenoten geven elkaar een gedegen opvoeding in respect en communicatie. De eerste rit op een ijslander is voor veel ruiters een openbaring. Sommige paarden hebben een bloedhekel aan schimmels, of ze beginnen al te snuiven als ze een bont paard of appaloosa zien.

Sommige paarden hebben een bloedhekel aan schimmels, of ze beginnen al te snuiven als ze een bont paard of appaloosa zien. Het lijkt het nauwst verwant aan de inheemse paardenrassen van scandinavië en paardenrassen op de britse eilanden. De ijslanders die wij in de verkoop hebben staan vindt je onder het kopje te koop. Ook werd hij ingespannen voor de kar en de slee gebruikt. Sinds 1882 geldt er in ijsland een invoerverbod voor paarden, wat ook van toepassing is op inheemse paarden die het eiland hebben verlaten. Doordat we ijslandse paarden fokken en niet alles kunnen houden, hebben wij het gehele jaar door diverse leuke ijslanders te koop staan.

Ijslander Paard : Ijslander Voelsprieten

Ijslander Voelsprieten
De eerste rit op een ijslander is voor veel ruiters een openbaring. De kuddegenoten geven elkaar een gedegen opvoeding in respect en communicatie. Het ijslandse paard is zuiver gefokt als alle voorouders terug te voeren zijn op ijsland. Ook werd hij ingespannen voor de kar en de slee gebruikt. Sommige paarden hebben een bloedhekel aan schimmels, of ze beginnen al te snuiven als ze een bont paard of appaloosa zien.

Ook werd hij ingespannen voor de kar en de slee gebruikt.

Het lijkt het nauwst verwant aan de inheemse paardenrassen van scandinavië en paardenrassen op de britse eilanden. Een typische ijslander is zelfstandig, werklustig, sensibel en vriendelijk. De jonge paarden groeien in grote groepen op, vaak in begrazingsprojecten. De eerste rit op een ijslander is voor veel ruiters een openbaring. Het ijslandse paard vindt zijn oorsprong in ijsland waar het zonder bekende invloeden van vreemd genetisch materiaal is gefokt sinds het eiland rond 900 werd gekoloniseerd.

De kuddegenoten geven elkaar een gedegen opvoeding in respect en communicatie. Doordat we ijslandse paarden fokken en niet alles kunnen houden, hebben wij het gehele jaar door diverse leuke ijslanders te koop staan. Sommige paarden hebben een bloedhekel aan schimmels, of ze beginnen al te snuiven als ze een bont paard of appaloosa zien. Een typische ijslander is zelfstandig, werklustig, sensibel en vriendelijk. Het ijslands paard is één van de weinige rassen dat niet veredeld is met arabisch bloed. Sinds 1882 geldt er in ijsland een invoerverbod voor paarden, wat ook van toepassing is op inheemse paarden die het eiland hebben verlaten. Iets waar de ruiter later weer profijt van kan hebben. Een eenmaal uitgevoerd ijslands paard … Het ijslandse paard is zuiver gefokt als alle voorouders terug te voeren zijn op ijsland.

Ijslander Paard : Ijslanders Zijn Ook Zo Cute En Ze Kunnen Ook Op Een Bepaalde Manier Rijden Wat Alleen Ijslanders Kunnen Paarden Mooie Paarden Paardenrassen

Ijslanders Zijn Ook Zo Cute En Ze Kunnen Ook Op Een Bepaalde Manier Rijden Wat Alleen Ijslanders Kunnen Paarden Mooie Paarden Paardenrassen
Het paard dat bijna in sloot springt bij het zien van een ijslander is namelijk zélf platenbont, terwijl de ijslander normaal bruin of voskleur is. Het lijkt het nauwst verwant aan de inheemse paardenrassen van scandinavië en paardenrassen op de britse eilanden. De jonge paarden groeien in grote groepen op, vaak in begrazingsprojecten. Sinds 1882 geldt er in ijsland een invoerverbod voor paarden, wat ook van toepassing is op inheemse paarden die het eiland hebben verlaten. Ook werd hij ingespannen voor de kar en de slee gebruikt. Doordat we ijslandse paarden fokken en niet alles kunnen houden, hebben wij het gehele jaar door diverse leuke ijslanders te koop staan. Iets waar de ruiter later weer profijt van kan hebben. Het ijslandse paard is zuiver gefokt als alle voorouders terug te voeren zijn op ijsland.

Het ijslands paard is één van de weinige rassen dat niet veredeld is met arabisch bloed.

Het ijslandse paard is zuiver gefokt als alle voorouders terug te voeren zijn op ijsland. De ijslanders die wij in de verkoop hebben staan vindt je onder het kopje te koop. Het ijslandse paard vindt zijn oorsprong in ijsland waar het zonder bekende invloeden van vreemd genetisch materiaal is gefokt sinds het eiland rond 900 werd gekoloniseerd. De jonge paarden groeien in grote groepen op, vaak in begrazingsprojecten. Sommige paarden hebben een bloedhekel aan schimmels, of ze beginnen al te snuiven als ze een bont paard of appaloosa zien. Sinds 1882 geldt er in ijsland een invoerverbod voor paarden, wat ook van toepassing is op inheemse paarden die het eiland hebben verlaten. Doordat we ijslandse paarden fokken en niet alles kunnen houden, hebben wij het gehele jaar door diverse leuke ijslanders te koop staan. De kuddegenoten geven elkaar een gedegen opvoeding in respect en communicatie. Een eenmaal uitgevoerd ijslands paard … Bij merrie's, hengsten en ruinen vindt u alle paarden die wij momenteel op de stoeterij hebben.

De jonge paarden groeien in grote groepen op, vaak in begrazingsprojecten. Een eenmaal uitgevoerd ijslands paard … Het ijslands paard is één van de weinige rassen dat niet veredeld is met arabisch bloed. De ijslanders die wij in de verkoop hebben staan vindt je onder het kopje te koop. Ook werd hij ingespannen voor de kar en de slee gebruikt. Iets waar de ruiter later weer profijt van kan hebben.

Ijslander Paard . Ijslandse Paarden Te Koop

Ijslandse Paarden Te Koop
Sinds 1882 geldt er in ijsland een invoerverbod voor paarden, wat ook van toepassing is op inheemse paarden die het eiland hebben verlaten. Iets waar de ruiter later weer profijt van kan hebben. De kuddegenoten geven elkaar een gedegen opvoeding in respect en communicatie. Bij merrie's, hengsten en ruinen vindt u alle paarden die wij momenteel op de stoeterij hebben. Een typische ijslander is zelfstandig, werklustig, sensibel en vriendelijk. Doordat we ijslandse paarden fokken en niet alles kunnen houden, hebben wij het gehele jaar door diverse leuke ijslanders te koop staan. Het lijkt het nauwst verwant aan de inheemse paardenrassen van scandinavië en paardenrassen op de britse eilanden. Ook werd hij ingespannen voor de kar en de slee gebruikt. Een eenmaal uitgevoerd ijslands paard … De jonge paarden groeien in grote groepen op, vaak in begrazingsprojecten.

Een typische ijslander is zelfstandig, werklustig, sensibel en vriendelijk.

De jonge paarden groeien in grote groepen op, vaak in begrazingsprojecten. Het ijslandse paard is zuiver gefokt als alle voorouders terug te voeren zijn op ijsland. Sommige paarden hebben een bloedhekel aan schimmels, of ze beginnen al te snuiven als ze een bont paard of appaloosa zien. Het paard dat bijna in sloot springt bij het zien van een ijslander is namelijk zélf platenbont, terwijl de ijslander normaal bruin of voskleur is. Sinds 1882 geldt er in ijsland een invoerverbod voor paarden, wat ook van toepassing is op inheemse paarden die het eiland hebben verlaten. Een typische ijslander is zelfstandig, werklustig, sensibel en vriendelijk. Het lijkt het nauwst verwant aan de inheemse paardenrassen van scandinavië en paardenrassen op de britse eilanden. In mijn geval gaat dat echter niet op. De eerste rit op een ijslander is voor veel ruiters een openbaring. Het ijslands paard is één van de weinige rassen dat niet veredeld is met arabisch bloed.

Ijslander Paard : Ijslands Paard In De Sneeuw Van Elisa In Iceland Op Canvas Behang En Meer. Het ijslandse paard is zuiver gefokt als alle voorouders terug te voeren zijn op ijsland. Een typische ijslander is zelfstandig, werklustig, sensibel en vriendelijk. De ijslanders die wij in de verkoop hebben staan vindt je onder het kopje te koop. De eerste rit op een ijslander is voor veel ruiters een openbaring.

Iets waar de ruiter later weer profijt van kan hebben ijsland. Sommige paarden hebben een bloedhekel aan schimmels, of ze beginnen al te snuiven als ze een bont paard of appaloosa zien.